ŞIRNAK / CİZRE - Cizre Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi

Ekm

2022 - 2023 Eğitim Öğretim Yılı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sergimizi açtık, bir kez daha Cumhuriyetimizin Gençleri Cumhuriyeti Çizdi!

Çocuklarımızın başarılarının devamını diliyoruz, nice coşkulu bayramlara!

Ekm

CodeWeek haftası kapsamında okulumuzda çalışmalarımız gerçekleştirilmiştir.

Ekm

'Bize de Gel Öretmenim' projesi kapsamında veli ziyaretlerimiz gerçekleştirilmiştir.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında ilçemiz genelinde lise öğrencileri arasında düzenlenen şiir yarışmasında okulumuz öğrencilerinden İsmail ELİNÇ 1. olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder, emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Okul müdürümüz Faik ŞEN öğrencimizi tebrik ederek, hediyesini öğrenciye vermiştir.

Eyl

Okulumuz 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı Öğretmenler Kurulu Toplantısı 09/09/2021 tarihinde Okul Müdürümüz Faik ŞEN, Müdür Yardımcılarımız ve tüm öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Yeni eğitim öğretim yılında yapılacak olan plan ve projelerden, hedef ve çalışmalardan bahsedilerek ve başarı dolu bir yıl dilenmiştir. Toplantımız Okul İdaresi başkanlığında gündem maddeleri doğrultusunda devam ederek, öğretmenlerimizin de fikirleri ile yeni eğitim-öğretim yılı için kararlar alınmıştır.

Koronavirüse karşı aşağıdaki görselleri inceleyebilirsiniz.