ŞIRNAK / CİZRE - Cizre Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi

Haz

Haziran ayı sınav takvimine ulaşmak için tıklayınız.

Kas

Sınav tarihlerine ulaşmak için tıklayınız.

Kas

Yüz yüze eğitime  gelecek öğrenci velileri; veli bilgilendirme formunu doldurduktan sonra öğrencilerini okula gönderebileceklerdir.

Haz

2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI SENE SONU ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTIMIZ 22.06.2020 PAZARTESİ GÜNÜ 15:00'DA AŞAĞIDAKİ GÜNDEM MADDELERİYLE VİDEO KONFERANS YOLUYLA YAPILACAKTIR. TÜM ÖĞRETMENLERİMİZE DUYURULUR.

Eyl

Okulumuz Servis Taşımacılığı İhalesi yapılmıştır.

Eyl

2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞI ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTISI 02/09/2019 TARİHİNDE SAAT 11.00'DA AŞAĞIDAKİ GÜNDEM MADDELERİ İLE ÖĞRETMENLER ODASINDA YAPILACAKTIR.

TÜM ÖĞRETMENLERİMİZE DUYURULUR.

Ağu

Cizre Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Okul Aile Birliğince, velilerimizden gelen talep doğrultusunda 2019 - 2020 Eğitim Öğretim yılı öğrenci taşıma ihalesi yapılacaktır. Şartname koşullarını yerine getiren iştirakçiler Kapalı Zarf Usulü tekliflerini okul ihale komisyonuna 06.07.2019 Cuma günü saat 10.00'a kadar teslim edeceklerdir.

İlgililere duyurulur.