ŞIRNAK / CİZRE - Cizre Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi

Kas

COVID-19 bilgilendirme rehberlerine (öğrenci, veli ve yönetici-öğretmen için) aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Ekm

Cizre Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi olarak biliyoruz ki Atatürk'ün önderliğinde büyük Türk Milleti'nin kanını, canını vererek binbir emekle kurduğu Cumhuriyetimizi yaşatmak hepimizin ortak sorumluluğudur. Bu sorumluluğun en büyük neferleri de kuşkusuz yükselen Türk Gençliğidir. Bu hedef doğrultusunda  Türkiye Cumhuriyeti'nin 97. Yılını bizler de  gençlerimizin sanat çalışmalarıyla kutluyoruz.

Haz

Okul kültürünün önemli bir parçası olan Yılsonu Resim Sergisini pandemi sürecinde de devam ettirerek bir geleneği yaşatmanın mutluluğunu sizlerle paylaşıyoruz. Bazı mefhumların ancak dönüşerek hayatta kalacağını öğrencilerimize göstermeyi amaçladığımız sanal sergimize hoşgeldiniz!   Öğrenci ve öğretmenlerin ortak katılımıyla hazırlanan bu sergiden umuyoruz memnun kalırsınız...

Görsel Sanatlar Zümresi Öğretmenleri  Uygar Özdemir & Übeydullah Bati

Destekleme Ve Yetiştirme Kursları Takvimi

Eyl

Yeni Eğitim ve Öğretim Yılında tüm öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar dileriz.

Eyl

Okulumuz 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı Öğretmenler Kurulu Toplantısı 02/09/2019 tarihinde Okul Müdürümüz Uzm. Öğrt. M.Hıdır OKTAYKAAN başkanlığında Cizre İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mirza ÇAZIM ve Şube Müdürümüz Ahmet AK'ın da katılımıyla gerçekleştirildi.